Ruokapalveluiden ja elintarvikkeiden hankintaklinikat käynnistyvät syksyllä – vastaa kehitystarpeita kartoittavaan kyselyyn

ruokapalvelut

KEINO-osaamiskeskus järjestää syksyllä ruokapalveluiden ja elintarvikkeiden hankintaan liittyviä sparrausklinikoita. Sparrausklinikat ovat maksuttomia. Ne on tarkoitettu julkisille hankkijoille, joille ruokapalveluiden tai elintarvikkeiden kilpailutus on ajankohtainen.

Hankintayksiköt voivat ilmaista kiinnostuksensa sparrausklinikoille osallistumiseen vastaamalla ennakkokyselyyn. Kyselyllä kartoitetaan lisäksi hankintaan liittyviä kestävyys- ja innovatiivisuustavoitteita, sekä niiden asettamiseen liittyviä haasteita. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa sparrausklinikoiden sisältöön ja ajankohtaan.

Sparrausklinikoille valitaan 3–6 hankintayksikkö tai hankintaa. Mukaan valituille hankintayksiköille annetaan sparrausta ryhmissä. Lisäksi tavoitteena on vertaisoppiminen toisilta hankkijoilta.
 
Sparrausklinikat tullaan järjestämään syksyn 2021 aikana, etäyhteyksin. Sparrausta klinikoilla antavat KEINO-asiantuntijat.
Sparrauksesta saadut opit ja esimerkit julkaistaan KEINOn verkkosivuilla.

Vastaa kyselyyn viimeistään 20.8.2021

Kysely ruokapalveluiden ja elintarvikkeiden hankintaan liittyvistä kehitystarpeista
 

tags