Syksyllä alkavan Innovaatio-akatemian hakuaika on käynnissä 6.10. saakka

Innovatio-akatemia III 2023-2024

KEINO-osaamiskeskus järjestää lokakuusta alkaen kolmannen Innovaatio-akatemian. Kaikille julkisille hankintayksiköille tarkoitettu Innovatiivisten hankintojen johtamisen kehitysohjelma eli Innovaatio-akatemian tavoitteena on tunnistaa kullekin organisaatiolle sopiva tapa johtaa uudistumista innovatiivisten hankintojen avulla.

Maksuttoman akatemian lähtökohtana ovat vaikuttavuustavoitteet ja tunnistetut muutoshaasteet, joihin etsitään uusia ratkaisuja innovatiivisten hankintojen avulla.

– Innovaatio-akatemiassa organisaatio pääsee tekemään itselleen sopivan toimintamallin, jolla se saa innovatiiviset hankinnat vietyä oikeasti käytäntöön. Aiemmissa innovaatio-akatemioissa osallistujaorganisaatiot ovat kehittäneet malleja muun muassa innovatiivisten hankintojen johtamiseen, hankintatarpeiden tunnistamiseen ja vaikutuspotentiaalin arviointiin, kertoo VTT:n innovatiivisten hankintojen erikoistutkija Ville Valovirta.

Hakuaika Innovaatio-akatemiaan päättyy perjantaina 6.10.2023. Hakijoiden valinnat ja haastattelut tehdään lokakuun alussa, ja akatemia alkaa lokakuun puolivälissä. Se päättyy vuoden 2024 keväällä.

Akatemiaan haetaan täyttämällä hakulomake.

Innovaatio-akatemian hakulomake

Lisätietoja Innovaatio-akatemiasta.

 

 

tags