Haitallisten aineiden vähentäminen varhaiskasvatuksen hankinnoissa green dealin markkinavuoropuhelu: kalusteiden (ml. patjat) kriteeriehdotus

kalusteita päiväkodissa

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Teams-webinaari
Tapahtuman järjestäjä
KEINO

Tervetuloa 1.2. klo 9.00– 11.00 pidettävään varhaiskasvatuksen haitattomien kemikaalien green dealin markkinavuoropuheluun koskien kalusteiden (ml. patjat) kriteeriehdotusta. Kriteeriehdotukseen liittyen on järjestetty vastaava markkinavuoropuhelu 17.5.2021, jonka yhteydessä saatu palaute on huomioitu kriteerien muotoilussa. Lisäksi kriteeriehdotusta on kehitetty yhdessä asiantuntijoiden sekä green dealiin sitoutuneiden kanssa.

Toivomme tilaisuuteen mukaan yrityksiä, jotka tarjoavat tai haluavat tulevaisuudessa tarjota kalusteita ja/tai patjoja julkisille hankkijoille erityisesti varhaiskasvatukseen.

Green dealin tavoitteena on vähentää tarpeettomia kemikaaleja ja nopeuttaa vaarallisiksi tunnistettujen kemikaalien vähentämistä varhaiskasvatuksen toimintaympäristöstä. Sitoumuksen ovat allekirjoittaneet ympäristöministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön kanssa Helsingin, Vantaan ja Tampereen kaupungit sekä Monetra Oulu Oy ja Tuomi Logistiikka Oy.

Lisätietoja green dealista: 

Tutustu ilmoitukseen Hilmassa.

Tagit