Kriteerit ja uudet työkalut vastuullisiin elintarvike- ja ruokapalveluhankintoihin

herneen kukinto

Motiva on kuluneen vuoden aikana julkaissut uusia hankintakriteereitä muun muassa luonnon monimuotoisuuden huomiointiin elintarvikehankinnoissa. Marraskuun aikana maa- ja metsätalousministeriö julkaisee myös hankintakriteerit vastuullisuuden huomiointiin ruokapalveluhankinnoissa. 



Kaikki päivitetyt hankintojen vastuullisuuskriteerit ovat helposti haettavissa ja kopioitavissa tarjouspyyntöihin uudessa Motivan ja KEINO-osaamiskeskuksen www.kriteeripankki.fi -palvelussa. Palvelussa on myös julkaistu ravitsemuslaadun vaatimukset hankintoihin. 

Opas ja uudet kriteerit vastuullisten ruokapalveluhankintojen toteutukseen, erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö

Näin Espoossa toteutetaan vastuullisia, ruokapalvelujohtaja Minna Ahola, Espoon kaupunki

Ravitsemus osana vastuullista ruokapalvelun tuottamista, asiakasvastaava Laura Rantalainen, Pohjois-Savon hyvinvointialue

 

Tallenne 21.11. pidetystä Kriteerit ja uudet työkalut vastuullisiin elintarvike- ja ruokapalveluhankintoihin -webinaarista

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.

Please accept marketing-cookies to watch this content.

tags