Haemme viestintäharjoittelijaa syksyksi 2020

keinolaisia kuvituskuva

Oletko kiinnostunut tekemään ja oppimaan sekä viestintä- että markkinointitehtäviä? Tässä on sinulle hieno tilaisuus monipuoliseen harjoittelujaksoon.. Haemme Keino-osaamiskeskukseen viestinnän korkeakouluharjoittelijaa syksylle 2020.

Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen verkostomaisen osaamiskeskuksen, Keinon, viestinnän harjoittelijana pääset osaksi monipuolisia viestinnän tehtäviä. Keino-osaamiskeskus tuottaa sisältöä julkisten hankintojen kestävyyden ja innovatiivisuuden edistämiseksi hankintakeino.fi-verkkosivustolle sekä sosiaalisen median eri kanaviin; kirjoitamme, kuvaamme, editoimme kuvia ja videoita, seuraamme ja analysoimme viestinnän tuloksia ja pyrimme kehittämään edellä mainittuja tulosten perusteella.

Tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi:

- Haastattelut ja erilaisten sisältöjen kirjoittaminen hankinnoista, hankintayhteistyöstä tai hankintojen johtamisesta - hakukoneoptimoidulla näkökulmalla

- Kuvien ja/tai graafiikan ja/tai videoiden ideointi ja julkaisu sosiaalisessa mediassa

- Erilaisten sisältöjen ideointi, joilla tuetaan Keinon palveluja

- Kohderyhmätietojen hakeminen ja käsittely eri järjestelmissä (mm. asiakkuudenhallintajärjestelmä ja uutiskirjeen lähetysjärjestelmä) sekä kohderyhmien profiloinnin kehittäminen

Edellytämme, että olet ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelija ja suuntautunut opinnoissasi viestintään. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä erilaisten teknisten järjestelmien nopeaa haltuunottoa. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeyttä ja täsmällisyyttä, mutta myös luovuutta niin tekstin tuottamisessa kuin visuaalisessa silmässä sekä aitoa kiinnostusta oppia uusia asioita.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu 

Työnantaja: Suomen Kuntaliitto ry, joka vastaa Keino-osaamiskeskuksen viestinnästä.

Ajankohta ja kesto: 1.9.2020 –30.11.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Harjoittelun kesto ja aloituspäivämäärä ovat sovittavissa seuraavin ehdoin: aloitus on mahdollinen syyskuun 14. päivään mennessä, kesto 3 tai 4 kk sopimuksen mukaan. Haastattelemme parhaat hakijat keskiviikkona 19.8.2020.

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus. Harjoittelu edellyttää korkeakoulun myöntämää harjoittelutukea.

Hakeminen: Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo tulee lähettää Heini Jaakkolalle (heini.jaakkola[at]kuntaliitto.fi) otsikolla ”KEINO-viestintäharjoittelu” viimeistään perjantaina 14.8.2020.

Hakemuksessa tulee ilmaista seuraavat asiat:

  • ytimekäs kuvaus omista viestintään ja markkinointiin liittyvistä vahvuuksista ja ensisijaisista mielenkiinnon kohteista sekä 
  • tieto harjoittelutuesta.  

Lisätiedot: Harjoittelusta ja/tai hakemisesta voi kysyä lisätietoja puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 soittamalla numeroon 050 560 5830 (Karin Metsäpelto).