Hae mukaan Hankinta-Suomen vastuullisten ruokapalvelu- ja elintarvikehankintojen oppimisklinikalle

Hankinta-Suomi logo

Hankinta-Suomi järjestää syyskuussa oppimisklinikan, jonka aiheena on vastuulliset ruokapalvelu- ja elintarvikehankinnat ja niiden tekemisen tueksi tehdyt oppaat.

Oppaissa on neuvoja ja konkreettisia keinoja vastuullisten ruokapalvelu- ja elintarvikehankintojen toteuttamiseen. Oppimisklinikan kohderyhmänä ovat ruokapalveluiden edustajat sekä elintarvike- ja ruokapalveluhankintoja tekevät asiantuntijat julkisella sektorilla.

Oppimisklinikka on vuorovaikutteinen yhdessä oppimisen tilaisuus, jossa syvennetään osaamista, jaetaan kokemuksia ja keskustellaan yhdessä vertaisten ja asiantuntijoiden kanssa. 

Oppimisklinikka järjestetään maanantaina 25.9. klo 13–16. Oppimisklinikka rakentuu oppimisen polusta, johon sisältyy ennakkotehtävä, työpaja, jälkiseuranta – sekä tietysti todistus osallistujalle. Hyvä perehtyminen oppaisiin on keskeinen osa ennakkotehtävää. Mukaan valitut sitoutuvat suorittamaan klinikan kaikki vaiheet. Paikkoja oppimisklinikalle on rajatusti (30 henkilöä). Valitsemme osallistujat organisaatioiden tyypin, hakijan roolin / työtehtävien ja hakijan perustelujen pohjalta. 

Lue lisää ja hae klinikalle