Hyvinvointialueiden hankintayksiköille on tarjolla maksutonta tukea KEINOn hankintojen vaikuttavuuden johtamisen akatemiassa. Hae mukaan viimeistään 14.4.

Vauhtia innovatiiviseen hankintaan -webinaari

Käsi joka pitelee digitaalista, piirrettyä lamppua

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Verkkotapahtuma/TEAMS
Tapahtuman järjestäjä
KEINO-osaamiskeskus

KEINOn maksuttoman Innovation Broker (innovaatiovälittäjä)  -palvelun tavoitteena on tukea julkista hankkijaa innovatiivisen hankinnan suunnittelussa ja valmistelussa. Innovation Brokerin palveluita ovat esimerkiksi digisparraus, hankintamenettelyn valinnan tuki, markkinavuoropuhelun tuki, markkinaselvitys/tarpeiden ja innovaatioiden matchmaking, rahoitusmahdollisuuksien kartoitus, tavoitteiden kirkastaminen sekä vaatimusmäärittelyjen laatimisen tuki.

KEINO järjestää webinaarin, jossa kuullaan Innovation Broker -palvelun sisällöstä ja hankinnasta, jossa on hyödynnetty palvelua. Lisäksi webinaarissa esittäytyvät Innovation Brokerin sparrauksesta vastaavat asiantuntijat sosiaali- ja terveys-, kiinteistöt- ja rakentaminen sekä digihankintojen saralta.

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille, sekä kuulla Business Finlandin innovatiivisten julkisten hankintojen (IJH) rahoitusmahdollisuudesta.

Tutustu KEINOn Innovation Broker -palveluun ja jatkuvaan hakuun

OHJELMA

KLO  
14.00 Tilaisuuden avaus ja Innovation Broker -palvelun esittely
  Riikka Munne, Business Finland/KEINO-osaamiskeskus
   
  Innovation Brokerin asiakasesimerkki
  n/a
   
  Innovation Broker -sparraajien esittäytyminen ( sosiaali- ja terveysalan hankinnat, kiinteistöt- ja rakentamisalan hankinnat, digihankinnat)
   
15.00 Business Finlandin innovatiivisten julkisten hankintojen (IJH) rahoitus ja tilaisuuden päätös
  Riikka Munne, Business Finland/KEINO-osaamiskeskus