Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportin julkaisutilaisuus
Tapahtuman tiedot
Tervetuloa Lihan kestävyyskriteerityöryhmän loppuraportinjulkaisutilaisuuteen maanantaina 6.5. klo 14-16.
Tilaisuus järjestetään Teams-verkkoseminaarina.
Maa- ja metsätalousministeriön asettaman lihan kestävyyskriteerien työryhmän loppuraportti on valmistunut. Työryhmä kartoitti lihan kestävyyttä kuvaavia kriteereitä, joita voidaan hyödyntää jatkossa esimerkiksi julkisissa hankinnoissa, tuotteiden markkinoinnissa ja elintarvikkeiden viennin edistämisessä. Lisäksi työryhmä laati kehittämisehdotuksia lihan kestävyyden ja vastuullisuuden huomioimisen vahvistamiseksi.
Selvitystyö julkaistaan 6.5.2024 klo 14 alkavassa Teams-verkkoseminaarissa.
Verkkoseminaarissa selvitystyön pääsisällöstä ja kehittämisehdotuksista kertovat työryhmän jäsenet. Selvitystyön julkaisutilaisuuden päättää valtiosihteeri Päivi Nerg. Aikaa on varattu kysymyksille ja keskustelulle.