
Lähielintarvikkeiden hankintaprosessi julkisella sektorilla: Lapin ruoka -hankkeen päätöswebinaari

Tapahtuman tiedot
Tule mukaan kuulemaan miten Lapissa on kehitetty paikallisten ja alueellisten elintarvikkeiden hankintaprosessia.
Kutsumme koko Suomen kaikki elintarvikealan toimijat mukaan kuulemaan miten lähellä tuotettuja elintarvikkeita voidaan hyödyntää julkisella sektorilla tehokkaimmin hankintaprosessin kautta. Lapissa on kaksi vuotta kierretty julkisen sektorin keittiöitä, lähiruoka yrittäjiä ja muita toimijoita ja kartoitettu miten voidaan lisätä lähiruoan käyttöä ja yhteistoimintaa alueiden välillä. Nyt on kaikki opit kerätty yhteen ja haluamme jakaa tiedot kaikkien kanssa avuksi ja hyödyksi.
Yhdessä tekemällä voimme vahvistaa elintarvikealan huoltovarmuutta ja omavaraisuutta Suomessa!
Tilaisuudessa jaetaan elintarvikehankintojen aakkoset –opas kaikille osallistuneille sähköisesti.
Ohjelma
12.00 | Aloituspuheenvuoro, Auli Väänänen, MMM |
12.15 | Elintarvikehankintojen aakkoset -opas – Miksi? |
|
|
15.50 | Miten tästä jatkamme eteenpäin? |
Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin Lapin ruoka -tiimi,
Rauno Kuha, Luonnonvarakeskus
Jukka Lokka, Luonnonvarakeskus
Merja Ahola, Sodankylän kunta, Pohjois-Lapin Ruoka Oy
Tanja Häyrynen, Tervolan kunta, Tervolan yhteistoiminta-alue