Hae mukaan oppimaan hankinnoilla työllistämisestä Hankinta-Suomi-oppimisklinikalle

Hankinta-Suomi logo

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Teams
Tapahtuman järjestäjä
Hankinta-Suomi-ohjelma

Joulukuun alkupuolella järjestettävän oppimisklinikan aiheena on hankinnoilla työllistäminen ja sen tueksi tehty opas. Oppaan tavoitteena on toimia hyvänä, selkeänä ja konkreettisena työvälineenä sekä niille, jotka vasta pohtivat hankinnoilla työllistämisen käyttöönottoa, että myöskin niille, jotka ovat jo käyttäneet työllistämisehtoa hankinnoissaan.

Maksuton oppimisklinikka järjestetään tiistaina 12.12. klo 13–16, ja se on suunnattu julkishallinnossa hankintoja tekeville ja hankintoja ohjaaville henkilöille.

Oppimisklinikka on vuorovaikutteinen yhdessä oppimisen tilaisuus, jossa syvennetään osaamista, jaetaan kokemuksia ja keskustellaan yhdessä vertaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Oppimisklinikka rakentuu oppimisen polusta, johon sisältyy ennakkotehtävä, työpaja, jälkiseuranta – sekä tietysti todistus osallistujalle. Hyvä perehtyminen oppaaseen on keskeinen osa ennakkotehtävää. Mukaan valitut sitoutuvat suorittamaan klinikan kaikki vaiheet. 

Paikkoja oppimisklinikoille on rajatusti (30 henkilöä). Valitsemme osallistujat organisaatioiden tyypin, hakijan roolin / työtehtävien ja hakijan perustelujen pohjalta.

Tagit