kuva

Name
Jarkko
Koskinen

Titteli
MUUTOSAGENTTI Satakunta, Kanta- ja Päijät-Häme | hankintaneuvoja, toimitusjohtaja

Yhteystiedot
Sähköposti
jarkko.koskinen@awellcare.fi
Puhelinnumero
0400 709 622

Vahvuudet
  • Hankintaprosessin haasteet ja osaaminen sekä hankkijan että erityisesti tarjoajan näkökulmasta  
  • Yritysten liiketoiminnan kehittäminen ja kehittämismahdollisuudet julkishallinnollisen asiakkuuden kumppanina (innovaatiokumppanuus ja innovaatiivinen hankinta),  
  • Kaikenlaisen yhteistyön kehittäminen nimenomaan hankintayksiköiden ja yritysten välillä.   

  • Liikenteen, liikkumisen ja logistiikan hankinnat  (mm.  Avaca Oy -yrityksen kautta ollut tuottamassa palveluna vuodesta 2017 Salon kaupungin kutsupohjaisen joukkoliikenteen tilauspalvelukeskusta, tehnyt mm. innovatiivisella neuvottelumenettelyllä kirjastoautojen reitti- ja aikataulusovelluksen (Espoon, Seinäjoen, Rovaniemen ja Tampereen+Tampereen kehyskuntien kirjastoille) ja viimeisimpänä on käynnistänyt mm. Raaseporin kyläbussikokeilu Salon mallin mukaisesti.) 

Olen ollut hankintojen kanssa tekemisissä 20 vuotta enimmäkseen tarjoajana. Viimeiset kaksi vuotta olen ollut neuvomassa hankintojen tekemisessä ja konsultoinut yrityksiä sekä ollut tekemisissä hankintayksiköiden kanssa. 

Keinolaisen kommentti

Kestävät ja innovatiiviset hankinnathan ovat aiheena on todella kiinnostava ja pinnalla oleva ja myös sellainen mihin omat ambitiot ohjaa. On pystynyt tiedostamaan kestävyyden merkitystä, kiertotalouden merkitystä ja innovatiivisuuden tuomista kaikennäköiseen toimintaan. Oma mielenkiinto on suuntautunut sinne ja sen takia tämä vaikuttaa kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoiselta.

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.

Please accept marketing-cookies to watch this content.