Kestävä ja ketterä kokous- & tapahtumahallinto -kehittäjäryhmän kick off

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtuma kaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Hansel Oy:n toimitilat, Postitalo
Osoite
Mannerheiminaukio 1A, 5. krs, Helsinki
Tapahtuman järjestäjä
Hansel

MITÄ?

Millaista voisi olla julkishallinnossa toteutettava kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto? Tätä pohditaan yhdessä muiden tapahtumien ja kokousten järjestämisestä vastuussa olevien julkisorganisaatioiden työntekijöiden kanssa. Tarkoituksena on koota yhteen KEINO-kehittäjäryhmä, jonka tavoitteena on löytää yhteinen ymmärrys sille, mitä kokous- ja tapahtumahallinnolla tarkoitetaan sekä kartoittaa ketteriä, vastuullisia ja kustannustehokkaita työtapoja eri tyyppisten kohtaamisten järjestämiseen. 

Kehittäjäryhmän käynnistäminen lähtee käyntiin ns. kick-off -tilaisuudella, jossa kuulemme asiantuntijapuheenvuoroja tapahtumahallinnan järjestelmätoimittajilta sekä käymme työpajatyöskentelyssä käsiksi siihen, mitä kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto julkishallinnossa tarkoittaa.

OHJELMA klo 13-16

  • Tilaisuuden avaus
  • Alustuspuheenvuorot 
    • Introduction to  meeting management / Cvent (puheenvuoro englanniksi)
    • Tapahtumahallintaratkaisu / Lyyti
  • Workshop: Kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto julkishallinnossa
  • Yhteenveto ja seuraava kokous

KENELLE?

Tilaisuus on tarkoitettu julkisille hankintayksiköille. Tilaisuudesta hyötyvät eniten henkilöt, joiden tehtävänkuvaan kokousten ja tapahtumien järjestämiseen liittyvien palvelujen hankkiminen liittyy.

MITEN MUKAAN?

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. Paikan päälle mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta. Voit myös osallistua tilaisuuteen Skypen kautta. Etäyhteydellä osallistuvat saavat kokouslinkin sähköpostitse ennen tilaisuutta. Otamme vastaan ilmoittautumisia 17.5.2019 asti.  ​

 

Lisätiedot

Pekka Alahuhta