Kokous ja tapahtumahallinnon kehittäjäryhmä

Millaista voisi olla julkishallinnossa toteutettava kestävä ja ketterä kokous- ja tapahtumahallinto? Tätä pohditaan yhdessä muiden tapahtumien ja kokousten järjestämisestä vastuussa olevien julkisorganisaatioiden työntekijöiden kanssa KEINOn kokous ja tapahtumahallinnon kehittäjäryhmässä. Ryhmä on tarkoitettu julkisille hankintayksiköille sekä henkilöille, joiden tehtävänkuvaan kokousten ja tapahtumien järjestämiseen liittyvien palvelujen hankkiminen liittyy.

Tavoite

Kehittäjäryhmän tavoitteena on löytää yhteinen ymmärrys sille, mitä kokous- ja tapahtumahallinnolla tarkoitetaan sekä kartoittaa ketteriä, vastuullisia ja kustannustehokkaita työtapoja eri tyyppisten kohtaamisten järjestämiseen. 

Tapahtunutta

Kehittäjäryhmän käynnistäminen lähti käyntiin ns. kick-off -tilaisuudella 22.5.

TulossaKuva ryhmän ensimmäisestä tapaamisesta

Seuraava tilaisuus pidetään syksyllä 2019. Päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian. Kick off -tilaisuuteen osallistuneille lähetetään kalenterikutsu tilaisuuteen. Jos haluat mukaan ryhmään, ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse ryhmän yhteyshenkilölle. (minna.isoherranen [at] hansel.fi). 

Ennakkotehtävä syksyn 2019 tilaisuuteen

1) Mikä on kokous- ja tapahtumahallinnon merkitys omassa organisaatiossasi?

2) Mitkä ovat odotukset, toiveet ja tarpeet sekä johdon että ”tekijöiden” näkökulmasta

Valmistele 1-2 slidea seuraavaan kokoukseen ja valmistaudu keskustelemaan aiheesta. Aineistosi voit toimittaa etukäteen sähköpostitse Minna Isoherraselle (minna.isoherranen [at] hansel.fi).

tags