kuva_Eriika_Autio

Name
Eriika
Autio

Contact title
Hankintapäällikkö

Contact details
Sähköposti
eriika.autio@businessfinland.fi
Puhelinnumero
050 5577 514

Vahvuudet
  • Hankintatoimen roolin näkeminen osana organisaation strategian toteuttamista 

  • Hankintajuridiikan käytännön soveltaminen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi 

  • Innovatiiviset hankinnat, etenkin innovatiiviset hankintamenettelyt 

  • Pidän haasteista ja pyrin löytämään ratkaisun haasteeseen kuin haasteeseen. Ko ratkaisun täytyy luonnollisesti kestää tarkempikin juridinen tarkastelu.

Keinolaisen kommentti

Uskalla pistää itsesi likoon! Älä tyydy aina tuttuun ja turvalliseen. 

Mukavin muisto hankintatyöhistoriassani oli osallistumiseni Valtioneuvoston kanslian Kokeilun paikka –kilpailutukseen, joka tehtiin suunnittelukilpailumenettelyllä siten, että hackathon oli osa kilpailutusprosessia. Osana suunnittelukilpailua toteutettu hackathon päättyi pitchaus-tilaisuuteen. Ennen pitchausten alkua kysyin yhdeltä hackathoniin osallistuneen joukkueen jäseneltä, mitä mieltä hän oli prosessista, hackathonista osana kilpailutusta. Hän totesi, että hackathon kokemuksena oli hänen elämänsä kaksi parasta päivää. Ko. henkilö vakuutti olevansa tosissaan, kun kyseenalaistin, että onko hän todella tätä mieltä.  

Kun joku kertoo, että julkinen hankinta, ihan sama mikä osuus siitä, on kokemuksena jotain niin ainutlaatuista, on se minusta AIVAN MAHTAVA ASIA! Tätä lisää! Tarvitsemme innostuneita ihmisiä onnistuaksemme! Meidän pitää uskaltaa tehdä asioista eri tavalla, jotta asiat kehittyvät ja saamme käyttöömme parhaita palveluja ja ratkaisuja parhaaseen hintaan. 

Mottoni on, että hankintalaki ei ole este fiksuille hankinnoille.