Sivuillamme on yli 100 keinokasta esimerkkiä - Uudistimme hakukoneen selaamisen helpottamiseksi

""

KEINO-osaamiskeskuksen verkkosivuilla on julkaistu yli sata esimerkkiä kestävistä ja innovatiivisista hankinnoista ja hankintatoimen johtamisesta. Esimerkkien hakukone on uudistettu, jotta niiden selaaminen olisi entistä jouhevampaa.

Esimerkkien hakukonetta on kehitetty mahdollistamalla esimerkkien haku erilaisten suodatusten kautta. Kaikkia esimerkkejä voi suodattaa organisaatiotyypin tai alueen mukaan. Alla kerromme muista suodatusvaihtoehdoista.

Hankintojen toteuttamisen esimerkit

Mikäli sinua kiinnostaa hankintojen toteuttaminen, voit tarkentaa hakusi esimerkillistä-osion avulla vaikkapa innovatiivisiin hankintoihin tai esimerkillisiin markkinavuoropuhelun ja markkinakartoituksen toteutuksiin. Voit suodattaa hankintaesimerkkejä myös hankinnan arvon, lajin, hankintamenettelyn tai hankinnan kohteen (toimialan) mukaan. 

Hankinnan johtamisen ja kehittämisen esimerkit

Onko hankintayksikössäsi meneillään kehittämisprojekti, johon haet inspiraatiota tai haluatko kurkistaa, miten muissa organisaatioissa johdetaan hankintoja? Hankintojen johtamisen esimerkkejä voi nyt suodattaa tiedolla johtamisen, strategisen johtamisen ja hankintataitojen johtamisen eri ulottuvuuksien mukaan. Niistä saat vinkkejä muun muassa hankintataitojen kehittämiseen, strategisten linjausten laatimiseen ja analyyttisten metodien käyttöön.

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Kokeile uudistunutta esimerkkien hakukonetta

Helpottivatko hakukoneen vaihtoehdot esimerkkien selaamista ja vastasiko esimerkkien sisältö sitä, mitä etsit? Anna meille palautetta:

Palautekysely esimerkeistä ja niiden hakukoneesta