KEINO-akatemian haku auki nyt - hae viimeistään 3.9.2021!

""

Jo kolmas hankintojen vaikuttavuuden johtamisen kehitysohjelma eli KEINO-akatemia käynnistyy syksyllä 2021. Hakuaika alkaa 9.8. ja jatkuu 3.9. saakka.

Itseopiskelua, sprinttejä ja kehittämissuunnitelma

KEINO-akatemian konsepti on hieman muuttunut aiempiin kierroksiin verrattuna. Akatemia perustuu entistä vahvemmin itseopiskeluun. Opittua vahvistetaan yhteisillä sprinttijaksoilla, joita on yhteensä neljä. Sprintit tarjoavat osallistuville vertaistukea sekä ajatusten vaihtoa ja tukevat näin organisaatioita niiden omilla kehittämismatkoilla.

Akatemian aikana jokaiselle osallistuvalle organisaatiolle laaditaan hankintatoimen kehittämissuunnitelma, joka voi olla muodoltaan esimerkiksi tiekartta tai Hankintojen tulevaisuuspolku. Suunniteltujen askelmerkkien avulla osallistuva organisaatio pystyy entistä paremmin viemään hankintatoimen strategista johtamista ja kehittämistä eteenpäin omassa organisaatiossaan akatemian suorittamisen jälkeen.

Akatemiasta potkua strategisen hankintatoimen kehittämiseen

KEINO-akatemia on järjestetty aiemmin kaksi kertaa ja siihen on osallistunut yhteensä n. 50 eri organisaatiota. Akatemia on saanut osallistujilta paljon kiitosta ja se on koettu vaikuttavaksi keinoksi hankintatoimen kehittämisessä.

Lue aiempiin akatemioihin osallistuneiden organisaatioiden keinokkaat johtamisen kehittämisen esimerkit:

Hae mukaan nyt!

KEINO-akatemian lukukaudelle 2021-2022 voi hakea 9.8.-3.9.2021 välisenä aikana.

KEINO-akatemian 2021-2022 ohjelma ja hakuohjeet

Tietoa KEINO-akatemiasta

tags