Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaoppaan julkaisuwebinaari
Tapahtuman tiedot
Opas ja sen julkaisutilaisuus on suunnattu päättäjille, julkisten ruokapalveluiden järjestäjille ja ruokapalveluista ja niiden hankinnasta vastaaville sekä ruokapalveluiden ja julkisten hankintojen kehittämisestä kiinnostuneille. Opas toteuttaa kansallisen julkisten hankintojen strategian tavoitetta kestävistä ja vastuullisista ruokapalvelu- ja elintarvikehankinnoista. Se ohjeistaa, miten ruokapalvelua ja sen hankintaa voidaan kehittää entistä vastuullisemmaksi, laadukkaammaksi ja vastaamaan sille asetettuja vaatimuksia. Ruokapalveluiden ja niiden tarjoaman ruuan merkitys ja vaikuttavuus esimerkiksi kuntastrategian ja kestävyys- ja ravitsemustavoitteiden toteuttamisessa tulee myös esille.