Varastonhallintajärjestelmä ja hankinnat julkishallinnossa

Suomenlinna

Event information

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Webinaari
Tapahtuman järjestäjä
KEINO-osaamiskeskus

Varastonhallintajärjestelmien digitalisointi ja niiden integroiminen muiden järjestelmien kanssa on ajankohtaista yhä vahvemmin digitalisoituvassa maailmassa. Miten yhdistää varastonhallintajärjestelmä ja hankinnat siten, että saataisiin mahdollisimman selkeä kokonaiskuva myös varastonhallintaan?

Suomenlinnan hoitokunta on selvittänyt varastonhallintajärjestelmän kilpailutuksen yhteydessä mahdollisuuksia integroida uutta järjestelmää mahdollisimman hyvin muiden järjestelmien kanssa parhaan mahdollisen kokonaiskuvan saamiseksi. Hoitokunnan tavoitteena on ollut tunnistaa käyttökelpoiset rajapinnat ja teknologiat, joiden avulla uudesta järjestelmästä olisi hyötyä kaikille Suomenlinnan hoitokunnan yksiköille – kunnossapidolle, restauroinnille, hallinnolle ja maailmanperintökohteelle. Uuden varastonhallintajärjestelmän hankintaa on valmistelu osana KEINOn digisparrausta Osaango Oy:n asiantuntijan Marjukka Niiniojan kanssa.

Joulukuussa järjestettävässä webinaarissa kuullaan digisparrauksen havaintoja ja oppeja innovatiivisesta digihankinnasta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.12.2021! Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ohjelma:

9.00 Tervetuloa – Riikka Munne, Business Finland
9.10 Innovatiivisen varastonhallintajärjestelmän hankinnan valmistelu – Aleksi Pulli, Suomenlinnan hoitokunta
9.35 Varastonhallintajärjestelmien ja hankintojen integroiminen julkishallinnossa – Marjukka Niinioja, Osaango Oy
9.50 Kysymyksiä ja keskustelua

Tags