Hyvinvointialueiden hankintayksiköille on tarjolla maksutonta tukea KEINOn hankintojen vaikuttavuuden johtamisen akatemiassa. Hae mukaan viimeistään 14.4.

Työpaja: Markkinavuoropuhelu uusiomaarakentamisen edistäjänä

kaivinkone

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Espoo
Tapahtumapaikka
Ramboll Finland Oy tai etänä
Osoite
Itsehallintokuja 3

Suomessa syntyy vuosittain kymmeniä miljoonia tonneja uusiomateriaaleja, joilla voitaisiin korvata luonnon kiviainesten käyttöä. Uusiomateriaalien käyttö maarakentamisessa edistää materiaalitehokkuutta ja vähentää rakennushankkeen ympäristövaikutuksia. Uusiomateriaalien käyttöä voidaan lisätä merkittävästi materiaaleja tuotteistamalla ja kaupallistamalla.

UUMA4 -ohjelmassa järjestetään 17.11.2022 klo 09.00–12.00 työpaja teemalla ”Markkinavuoropuhelu uusiomaarakentamisen edistäjänä".

Työpajassa keskusteltavia asioita ovat mm. uusiomaarakentamista käsittelevän markkinavuoropuhelun toteutustapa, ajankohta, osapuolet, soveltuvuus, aiheet, yms. Aiheeseen liittyen voidaan sivuta myös uusiomaarakentamisen hankintamalleja ja vastuunjakoa. 
 
Voit ilmoittautua alla olevasta linkistä työpajaan viimeistään 15.11. Halutessasi voit ilmoittautua vain alustusosuuteen ja jättää työpajaosuuden väliin. Ilmoittautumislomakkeen lopussa on kysely liittyen uusiomaarakentamisen nykytilaan. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Tilaisuuden alustava sisältö:
09.00 – 10.00 Alustukset
10.00 – 12.00 Työpajaosuus

Läsnäolijoiden määrä on rajoitettu 40 henkilöön. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etätapahtumaan osallistuville lähetämme erillisen Teams-linkin muutama päivä ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta:
Taavi Dettenborn (taavi.dettenborn@ramboll.fi)

Tagit