Verkostotapahtuma

PERUTTU: Hankinta-Suomi -aluekierros: Rovaniemi

hankinta-suomi-logo

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Rovaniemi
Tapahtumapaikka
Keltakankaan auditorio
Osoite
Viirinkankaantie 1
Tapahtuman järjestäjä
Valtiovarainministeriö, Kuntaliitto

Valtiovarainministeriö asetti syyskuussa 2019 Vaikuttavat julkiset hankinnat -toimenpideohjelman eli Hankinta-Suomen yhdessä Suomen Kuntaliiton kanssa. Toimenpideohjelman ytimessä on Hankinta-Suomi -foorumi, joka on koottu monialaisesti julkisorganisaatioiden strategisesta johdosta. He laativat koko Suomen yhteisen julkisten hankintojen strategian, joka julkaistaan syksyllä 2020. Hankinta-Suomi järjestää maaliskuun aikana aluekierroksen, jossa vieraillaan kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertueella keskustellaan alueellisesti Suomen ensimmäisestä yhteisestä julkisten hankintojen strategiasta ja alueellisista erityispiirteistä. 

Keskustelussa pääsee ottamaan kantaa luonnosteltuihin hankintojen kehittämisen tavoitteisiin, tuomaan alueellista näkemystä kokonaisuuteen ja tekemällä ehdotuksia strategian sisältöön. Keskustelun tulokset ovat ensiarvoisen tärkeitä Suomen ensimmäisen yhteisen julkisten hankintojen strategian tavoitteiden suuntaamiseksi ja tarkentamiseksi. Mukaan ovat tervetulleita alueen kuntien ja valtion virastojen johdon, hankinta-asiantuntijat, palveluntuottajat sekä järjestöt. Tilaa on varattu n. 50 hengelle. 

TILAISUUS ON PERUTTU 

Kansallisen hankintastrategian valmisteluun voi vaikuttaa myös  Hankinta-Suomen verkkoaivoriihessä, joka on avoinna 27.3.2020 saakka.

This content is only visible when the visitor has consented to marketing cookies.

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Tagit