Markkinavuoropuhelu valttina puurakennuksen hankinnassa - puurakentamisen alueellinen tapahtuma, Kaakkois-Suomi

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Teams
Tapahtuman järjestäjä
Motiva Oy

Julkinen puurakentaminen on nosteessa ja tekijöitä tarvitaan. Erityisesti tilaajille ja toimittajille kohdennetussa  webinaarissa nostetaan esiin hyviä toimintatapoja ja onnistumistarinoita siitä mitä hyötyä on, kun saadaan tilaaja ja toimittajat samaan pöytään riittävän aikaisin. Lisäksi keskustellaan mitä toimittajat ja tilaajat odottavat toisiltaan ja miten saadaan hyvä keskusteluyhteys jo hankintavaiheen alkumetreillä.

Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on avata keskusteluyhteys mahdollisten toimittajien kanssa heti, kun hankinnan tarve ja laajuus on tiedossa. Tämä hyödyttää niin toimittajia kuin tilaajia ja auttaa pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Markkinavuoropuhelussa tilaajalla on mahdollisuus arvioida vaihtoehtoja, tunnistaa uusia toimintatapoja sekä keskustella haasteista. Samalla toimittajat saavat ennakkotietoa hankinnan laadusta ja aikaa reagoida hankintaan. Markkinavuoropuhelu on siis oiva tapa selvittää mm., miten puun käyttöä voidaan lisätä uudis- ja korjausrakentamisessa sekä puisto- ja infrarakentamisessa.

Tilaisuus on suunnattu Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueiden kuntatoimijoille, tilaajille, toimittajille ja urakoitsijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Se järjestetään osana Motivan julkisen puurakentamisen neuvontapalvelua ja yhteistyössä Metsäkeskuksen “Kaakon puurakentaminen kasvuun”-hankkeen kanssa. 

Tagit