Kuljetusyritysten vastuullisuusmalli -webinaari

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Webinaari

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää Kuljetusyritysten vastuullisuusmalli -webinaariin, jossa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ammattiliikenne-tiimin asiantuntijat kertovat alan toimijoiden kanssa kehitetystä vastuullisuusmallista ja sen hyödyntämismahdollisuuksista. 

Webinaarissa esitellään, miten kuljetusyritykset ja kuljetusten tilaajat voivat hyödyntää vastuullisuusmallia ja pohditaan voisiko malli ja sen mukaiset edellytykset olla osa julkisia kilpailutuksia. Lopuksi vastataan osallistujien esittämiin ennakkokysymyksiin.

Webinaarin kohderyhmää ovat kuljetusyritykset, kuntapäättäjät, hankintayksiköiden hankinta-asiantuntijat, alueelliset kehittäjät sekä vastuullisuusteemasta kiinnostuneet henkilöt.

Lisätietoja
Sari Väänänen, Savon koulutuskuntayhtymä, puh. 044 785 4025
tai Marke Lahtinen, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, puh 029 534 6248 

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke  järjestää eri puolilla Suomea hankintatreffejä ja webinaareja, jotka on tarkoitettu pk-yrityksille ja niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille. Webinaarin yhteistyökumppanina on Savon koulutuskuntayhtymän Ympäristöosaamisesta alueellinen menestystekijä-hanke.
 

Tagit