Kohti kestävämpiä ja innovatiivisempia julkisia hankintoja

kaksi ihmistä

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Teams
Tapahtuman järjestäjä
yhteistyössä Uudenmaan liitto, Laurea ja KEINO-osaamiskeskus

Millaista on julkisen sektorin hankintavastaavien arki? Millaisia haasteita ja toiveita hankintavastaavilla on työssään, kun suunnitellaan digivihreitä, asiakaslähtöisempiä hankintoja?

Tervetuloa mukaan webinaariimme, jossa esitellään julkisen sektorin hankintavastaavien haastattelujen tuloksia!

Tilaisuudessa palvelumuotoilija Raija Kaljunen Laurea-ammattikorkeakoulusta esittelee haastattelujen tuloksia, joita kommentoi  Uudenmaan KEINO-muutosagentti Pentti Komssi.

Haastattelut ovat osa Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on yhteiskehittää ja pilotoida innovatiivisten digivihreiden julkisten hankintojen suunnittelun toimintamalli yhteistyössä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa. Hankkeen toteuttavat Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia ja Haaga-Helia tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Uudenmaan liitto, Laurea ja KEINO-osaamiskeskus osana Uudenmaan yrittäjyysaluevuotta.

Tagit