KEINO-osaamiskeskus Kuntamarkkinoilla

Kätteleviä ihmisiä

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Kuntatalo

Tervetuloa Kuntamarkkinoille 14.–15.9. tapaamaan KEINO-osaamiskeskuksen asiantuntijoita.

Osastollamme  3S28 (3. kerros) voit tulla kuulemaan palveluistamme ja tutustumaan KEINOn alueellisiin kestävien ja innovatiivisten hankintojen muutosagentteihin.

KEINOn tietoiskut

KEINOn ohjelmaan kuuluu kaksi verkkotietoiskua, joita pääsee kuulemaan ja katsomaan rekisteröitymällä Kuntamarkkinoiden kävijäksi:

Vaikuta hankinnoilla, KEINOja on!

Keskiviikko 14.9.2022, klo 13.00 - 13.20

KEINO-osaamiskeskus on neuvonut hankintayksiköitä kestävien ja innovatiivisten hankintojen toteuttamisessa jo viiden vuoden ajan. Osaamiskeskus tarjoaa maksutonta tukea niin hankintojen tekemiseen kuin johtamiseen. Hankintayksiköiden apuna ovat asiantuntijat Motivasta, Hanselista, Business Finlandista, Suomen Ympäristökeskuksesta ja VTT:stä. Lisäksi alueellista tukea tarjoaa KEINOn 10 muutosagenttia 16 maakunnassa.

Tervetuloa kuulemaan KEINO-osaamiskeskuksen toiminnasta ja tutustumaan palvelutarjontaamme.

Kehitetään uutta, parannetaan olemassa olevaa – innovatiiviset julkiset hankinnat

Torstai 15.9.2022, klo 10.00 - 10.20

Tekemällä innovatiivisia hankintoja hankintayksiköt tarttuvat ajankohtaiseen kehittämistarpeeseen ja uuteen teknologiaan. Tavoitteena on hankkia vaikuttavampia ja laadukkaampia tuotteita ja palveluita. Yhteiskunnan kannalta innovatiiviset hankinnat vauhdittavat teknologista kehitystä ja tukevat aikamme isojen haasteiden ratkaisemista.

KEINO-osaamiskeskuksen tietoiskussa pääset tutustamaan innovatiivisiin hankintoihin, niiden hyötyihin ja toteuttamiseen. Lisäksi kerromme KEINO-osaamiskeskuksen innovatiivisiin hankintoihin liittyvistä palveluista, kuten Innovation Broker (innovaatiovälittäjä) ja Business Finlandin myöntämästä innovatiivisten julkisten hankintojen rahoituksesta.

HUOM! Tietoiskut ovat tallenteita, jotka ovat katsottavissa koko tapahtuman ajan.

Nähdään Kuntamarkkinoilla!