Hankinta-Suomi-oppimisklinikka vastuullisuuden vähimmäisvelvoitteista (Code of Conduct)

Hankinta-Suomi logo

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Teams
Tapahtuman järjestäjä
Valtiovarainministeriö

Tervetuloa mukaan ensimmäiselle ja paljon kysytylle Hankinta-Suomen oppimisklinikalle!

Ensimmäisen klinikan aiheena ovat vastuullisuuden vähimmäisvelvoitteet (Code of Conduct). Osaksi hankintasopimuksia lisättävien vastuullisuuden vähimmäisvelvoitteiden tavoitteena on edistää ihmisoikeuksien ja työelämän perusoikeuksien kunnioittamista hankinnoissa. Oppimisklinikka on suunnattu julkishallinnossa työskenteleville henkilöille, jotka tekevät EU-kynnysarvot ylittäviä tavarahankintoja.

Oppimisklinikka rakentuu yhteisestä oppimisen polusta, johon sisältyy ennakkotehtävä, työpaja, jälkiseuranta – sekä tietysti todistus osallistujalle. Osallistuja saa eväitä vastuullisuuden vähimmäisvelvoitteiden hyödyntämiseen omassa työssään sekä mahdollisuuden keskustella aiheesta huippuasiantuntijoiden sekä kollegoiden kanssa. Yhteistä prosessia fasilitoivat ja tukevat HAUS kehittämiskeskuksen asiantuntijat.

Paikkoja ensimmäiselle klinikalle on rajoitettu määrä. Huomioi jo ilmoittautuessasi, että oppimisklinikalle osallistuminen edellyttää ennakkotehtävän tekemistä. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

 

Tagit