Ennakoiva markkinavuoropuhelu: Sähköautojen latausratkaisut kiinteistöissä

sähköauton latauspiste

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Teams-webinaari
Tapahtuman järjestäjä
KEINO

KEINO-osaamiskeskus järjestää 17.2 klo 8.30-11 ennakoivan markkinavuoropuhelun ja webinaarin sähköautojen latauslaitteiden ja latauspalveluiden hankinnasta. Tilaisuus on suunnattu ennen kaikkea julkisille hankkijoille sekä latauslaitteita ja palveluita toimittaville yrityksille. Tilaisuudella vastataan sähköisen liikenteen nopeaan kehitykseen sekä lainsäädännön kiinteistöjen omistajille asettamaan vaatimukseen.

Vuonna 2020 voimaan astuneen Rakennusten energiatehokkuuslainsäädännön myötä kaikkiin ei-asuinrakennuksiin, joissa on yli 20 autopaikkaa kohdistuu latauspisteen rakentamisvelvoite vuoteen 2025 mennessä. Lisäksi uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen tuo mukanaa muita latauspistevelvoitteita. Tule webinaariin kuulemaan ja keskustelemaan siitä, millaisin hankinnoin näihin velvoitteisiin voidaan vastata julkisella sektorilla.

Latauslaitteiden ja palveluiden toimittajat voivat ilmoittautumisen yhteydessä esittää toiveen omalle maksimissaan 5 minuutin mittaiselle yritysesittelylle tilaisuudessa.

Ohjelma

  • Tilaisuuden avaus ja tavoitteet
  • Teeman esittely
  • Näkymä latauspistemarkkinaan ja sähköiseen liikenteeseen
  • Kaupunkien esimerkkihankintoja
  • Latauslaitteet ja operaattorit
  • Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen viimeistään 13.2. alla olevan linkin kautta.

Tagit