Digitaalisuus oppimisen arvioinnin ja seurannan tukena

Kuva oppilaista tablettien kanssa

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumatyyppi
Course
Tapahtumakaupunki
Teams-webinaari

HUOM! Tilaisuuden materiaalit löydät sivun alareunan liitteistä!

Palveluiden ja toimintojen digitalisointi, tiedolla johtaminen ja datan hyödyntäminen ovat ajankohtaisia aiheita myös koulumaailmassa. Digitalisaation hyötyjä osaksi opetustoimea ovat tuomassa sekä DigiOne että Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi. 

Kansallista koulutuksen digitaalista palvelualustaa rakentavalla DigiOnella on suunnitteilla Opetuksen suunnittelu ja arvioinnin dokumentointi -palvelun hankinta. Palvelu toimii opetuksen suunnittelun ja arviointityön tukena, lisää opetuksen ja arvioinnin avoimuutta ja mahdollistaa tehokkaamman tiedolla johtamisen. Opetuksen suunnittelun palvelu auttaa myös opettajaa liittämään erilaisia sähköisiä oppimisympäristöjä ja oppimisen palveluita osaksi opetusta ja oppimista

Karvin suunnitelmissa on uudenlaisen arviointialustan kehittäminen. Arviointialustan on tarkoitus edistää arviointiprosessin digitalisointia, mikä tukee sekä karvilaisten että arvioinnin kohderyhmien työtä.  

DigiOne ja Karvi ovat osallistuneet KEINO-verkoston digisparraukseen. Webinaarissa kuullaan digisparrauksen oppeja ja havaintoja innovatiivisesta digihankinnasta. 

Ohjelma

9.00 Tervetuloa 

9.10 Opetuksen suunnittelu ja arvioinnin dokumentointi -palvelun hankinta/ Markus Humaloja, DigiOne

9.45 KEINOn digisparrauksesta opittua - Uusien teknologioiden hyödyntäminen digitaalisessa arvioinnissa/ Heli Koskenniemi, Karvi

10.20 Kehittyvät opetuksen suunnittelun ja arvioinnin työkalut/ Marjukka Niinioja, Osaango

 

Tagit