Ajankohtaisfoorumi: Innovatiiviset julkiset hankinnat tekstiilissä

työvaatteet

Tapahtuman tiedot

Aloituspäivämäärä
Päättymispäivä
Tapahtumakaupunki
Helsinki
Tapahtumapaikka
Teollisuuskeskus (2. kerroksen neuvottelutilat)
Osoite
Eteläranta 10
Tapahtuman järjestäjä
Suomen Tekstiili & muoti ry

Tervetuloa mukaan julkisille hankintayksiköille ja tekstiili- ja muotialan yrityksille suunnattuun vuosittaiseen ajankohtaisfoorumiin!

Tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan tekstiilialan hankintojen ajankohtaisista teemoista ja se mahdollistaa verkostoitumisen muiden alan toimijoiden sekä osaajien kanssa. Ajankohtaisfoorumi järjestetään nyt toista kertaa ja sen tarkoituksena on edistää hankintayksiköiden ja tarjoajien vuoropuhelua ja hyviä hankintakäytäntöjä.

Tällä kertaa tilaisuudessa paneudutaan innovatiivisten julkisten hankintojen tarjoamiin mahdollisuuksiin tekstiilialalle sekä tekstiilien huoltovarmuusnäkökohtien huomioimiseen julkisessa hankintatoiminnassa. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan case-esimerkit Hanselin tulevasta suojavaatehankinnasta sekä Helsingin kaupungin innovatiivisena hankintana toteutetusta Case Energy Challengesta.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille tekstiilialan julkisista hankinnoista kiinnostuneille toimijoille.

Verkostoitumismahdollisuuden vuoksi toivotaan, että mahdollisimman moni saapuu ajankohtaisfoorumiin paikan päälle, mutta tarvittaessa on mahdollisuus osallistua myös etänä.

 

Tagit